Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, July 19, 2009

best wooo






17 dan 18 july adalah hari yang paling bz dalam idup aku kerana pasukan bola kegemaran aku which is Manchester United bertandang ke Malaysia untuk mengadakan perlawanan persahabatan. Selama 2 ari ni jugak la aku dpat tengok ragam manusia dan segala mcm fesyen untuk aku melihat.

berbalik kepada Machester united. Sudah sedia maklum majoriti peduduk di malaysia ni menyokong Manchester united, dengan melihat kedantangan penyokong yang full house sudah pasti korang mampu membuat kesimpulan. Full house beb. Chealsea pun xfull house bro.

terus terang aku cakap orang kite melihat pemain machester mcm melihat binatang yang rare. tidak kelip mata memandang, yang hanya aku dengar jeritan "whoo" dan tepukan penyokong. bagi pemain malaysia pula aku amat berbangga dengan persembahan mereka. segala effort yang dilakukan telah mengugat defense Manchester. syabas aku ucapkan kepada amri yahya. memang gaji die naik la pasni. Memang aku perpuas hati. perlawanan diantara mereka berkesudahan 3-2 dan sudah semestinya pasukan Manchester united yang menang.

Wednesday, July 15, 2009

tidak masuk akal

aku dengar band ni menyanyi mcm "kurt cobain"

aku dengar band ni mcm "muse"

aku dengar band ni mcm "artic monkeys"

aku dengar band ni mcm "hujan"

So kepada band-band yang sound mcm band- band diatas ni aku nak 2 soalan kat korang

1) mane pegi indentiti band korang bro??

2) korang main muzik atas dasar ape??

dah terlampau banyak sangat dah band-band sound mcm idola diorang. baik letak nama band korang "artic monkey jr" lagi bagus. pendengar akan mengenali korang jika korang unik. perkataan unik memang pendek tapi ko kena cari apa maksud tersirat perkataan unik itu. cari keunikan band korang. jangan main musik kalau sekadar nak pancing awek. baik jadi bohjan je xpun mat rempit. aku sebagai pendengar memang ketagih dengan bunyi baru espacially dari malaysia,tapi sayang semua sama. adakah sebab market malaysia ni kecik? kalau itu reasonnya korang ni macam lembulah. just tau mengikut formula dan tidak berani mencuba. tidak percaya dengan statement aku, korang boleh bukak myspace. bersepah sini sana band2 tempatan

kenape bile indie je kite kena pkai jeans carrot yang bermacam colour. jeans ade 2 colour je itam dan dark blue. yang pakai jeans colour kuning,merah,biru ni faggot je. pernah aku berjalan-jalan aku ternampak budak memakai baju bertulis "awak xperasan saya sebab awak perasan cun" and sekejam-kejam ibu tiri lagi kejam ibu kota".ape semua ni wei. cam bangsat pun ade. tolong la wahai insan-insan yang xde jati diri ni. xperlu korang pkai baju signboard dan berseluar carrot. kadang-kadang aku tengok dah macam penyapu pun ada

Ini semua mengarut la.


listen to this band arcade fire different from others and aku rasa khottal pun influnce band ni gak. so band-band poser watch and learn but do not copy.



video

p/s: play from the heart. it never fails

Monday, July 13, 2009

Wedding




Terima kasih aku ucapkan kepada asyikin dan saiful kerana memberi peluang kepada aku untuk menangkap gambar korang. dapat jugak aku belajar something from wedding photography. first experience yang aku xkan lupakan

Selamat pengantin baru kepada asyikin dan saiful

Semoga dapat anak-anak yang cun dan ensem


p/s: aku try edit pic aku jadi kurus.tapi xberjaya... need to lost some weight