Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, July 14, 2010

Kena ngorat.



aku malas nak bagi pendahuluan, baik aku straight to the point je lah, semalam aku ada training dekat sport planet kajang. tiba aku di sport planet kajang tekak aku rasa haus, jadi aku pun nak pergi beli air dekat counter depan tiba-tiba aku ternampak awek ni. kire love at the first sight la. macam ni la situasi dia

aku: Er. kasi 1 botol air Gatorate boleh?

Jue: boleh tapi nak colour ape?

aku: ungu..

Jue:ok (sambil hulur air)senyum

aku: TQ (tangan terpengang tangan jue aziz)

Jue: so, dari mane ni?

aku: dari KPJ college ada training futsal

Jue: owh yang college jururawat tu ye, so you students nurse la?

aku: eh tak la. i mengajar kat situ

jue: owh. i suka lelaki educated ni

Jue aziz panggil aku educated beb. time ni rasa nak pengsan dah. air gatorate yang aku pengang rasa macam nak kongsi sama-sama dengan dia

Jue: so, you ada phone number? (sambil buat muka manja)

aku: ada. nah (sambil buat muka "abang-abang)

jue: ni i punye number. call me (kenyit mata)

tiba-tiba aku terasa aku ni macam dalam iklan AXE deodorant.Pergh

aku: owh i will.. (aku beredar dari counter sambil kembang dada. gila cool beb)

sebenarnya aku tipu je. korang gila apa dia ngorat aku. tapi aku memang jumpa dia semalam. selalu aku jumpa dia kat dalam Tv je. tapi cuba korang bayangkan kalau dia betul-betul ngorat aku atau aku mengorat dia. sama-sama tak rugi.

p/s: aku suka jue aziz tapi aku sayang kat gf aku ini adalah 1 fakta.

2 comments:

sonigonzales said...

hampeh, ko tlah membazir 3 minit aku bc post ko dan 2 minit aku taip komen nih

En. Hizzly said...

hahahah.. dalam mimpi la dia nak pandang aku. dari dia cari lelaki educated macam aku baik dia cari lelaki berduit..

Post a Comment